baner_site
 
buton
 
arg. gavril

CONDIŢII DE VÂNZARE CUMPĂRARE

Comenzile se fac prin trimiterea unui mesaj din formularul de contact sau prin trimiterea unui E-mail la adresa ioanborlean@yahoo.com care să conţină codul icoanei dorite din Catalog.
În scurt timp vă vom contacta prin e-mail pentru confirmarea comenzii.
Modalităţile de plată sunt următoarele:
Prin Mandat poştal: După efectuarea comenzii dumneavoastră, veţi primi prin intermediul E-mail-ului o Factură care va conţine toate datele necesare efectuării plăţii pin serviciile oferite de către Poştă/Curier.
Prin Transfer bancar: După efectuarea comenzii, veţi primi o Factură proforma prin E-mail, care va conţine toate detaliile necesare efectuării plăţii. O dată ce ne trimiteţi prin fax sau E-mail dovada efectuării plăţii, comanda dumneavoastră va fi livrată și confirmată. Livrarea icoanelor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, costul transportului fiind suportat de către cumpărător. În cazul în care produsul comandat există pe stoc, livrarea se va face în ziua următoare confimării comenzii. Pentru produsele care trebuie comandate,

data exactă de finalizare a icoanei va fi comunicată prin E-mail.
Din momentul preluării coletului de către firma de curierat, comanda trebuie să ajungă la dumneavoastră în maxim 3 zile lucrătoare. Vom livra icoanele ambalate corespunzător astfel încât, indiferent de destinaţia coletului, acestea să ajungă în cele mai bune condiţii, fără a fi deteriorate. Pe tot parcursul călătoriei, icoanele vor fi asigurate în caz de furt, deteriorare sau dispariţie. La primirea coletului se va verifica comanda și starea fizică a comenzii/icoanei în fața lucrătorului poștal/curier și se vor face eventuale reclamații în cazul deteriorării icoanei.
Rambursarea produsului se face în condiţiile în care produsul ajunge deteriorat la dumneavoastră sau nu corespunde comenzii dumneavoastră. Îl vom înlocui în termen de 30 de zile sau vă vom returna contravaloarea.
Garanţia. Conform legislaţiei în vigoare, icoanele pictate au o garanție de 5 ani în condiţii de utilizare corespunzătoare. Protejaţi icoanele prin evitarea temperaturilor extreme (-25C la +35 C) şi a şocurilor mecanice.

 

colorline

panorama web